Leden van de Supportersvereniging PSV, FC PSV en de Phoxy Club krijgen korting op Tours, Museum en Feestjes. Log in met het klantnummer van het lid en de korting wordt automatisch verrekend. Heb je nog nooit eerder besteld en daardoor geen wachtwoord? Vul dan je klantnummer in en klik op ‘wachtwoord opvragen’, je ontvangt dan een e-mail met jouw wachtwoord.

Bezoekers van het PSV Museum en deelnemers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren op P Oost aan de Frederiklaan. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

Let op: bij deelname aan de PSV Stadiontour op een wedstrijddag, kunnen wij je geen parkeergelegenheid bieden.

PSV biedt twee soorten tours aan, namelijk PSV Stadiontour (tot vijftien personen) en PSV Stadiontour voor groepen (vanaf vijftien personen). Groepen vanaf vijftien personen hebben een eigen gids en groepen groter dan 35 personen hebben meerdere gidsen. Bij groepen kleiner dan vijftien personen en in het geval van een individueel bezoek word je ingedeeld bij andere personen. Iedere tour is inclusief een bezoek aan het PSV Museum.

Een bezoek aan het PSV Museum beleef je pas echt optimaal en interactief met behulp van de audiotour. Bij de verschillende museumonderdelen hoor je extra informatie en zijn geluidsfragmenten beschikbaar die je alles vertellen over de geschiedenis van PSV. Ook kun je de gratis app (Guide ID Podcatcher Audioguide) downloaden zodat je de audiotour via je eigen smartphone kunt beluisteren.

Voor meer informatie bel je 040-2505 326. Eventueel kun je ook een email sturen naar museum@psv.nl.

Je kunt een kaartje online kopen via de website of in de PSV FANstore.

Een bezoek aan het PSV Museum kost voor volwassen € 7,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00. Groepen van 15-50 personen ontvangen 10% korting. Groepen >50 personen ontvangen 20% korting. Leden van de Supportersvereniging PSV, FC PSV en de Phoxy Club ontvangen 10% korting.

Ingang 17 van het Philips Stadion
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven

Het PSV Museum is maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Je kunt tot uiterlijk een uur van te voren het museum betreden. Op wedstrijddagen (m.u.v. zondag) is het PSV museum tot 4 uur voor de wedstrijd geopend.

Load More