Leden van de Supportersvereniging PSV, FC PSV en de Phoxy Club krijgen korting op Tours, Museum en Feestjes. Log in met het klantnummer van het lid en de korting wordt automatisch verrekend. Heb je nog nooit eerder besteld en daardoor geen wachtwoord? Vul dan je klantnummer in en klik op ‘wachtwoord opvragen’, je ontvangt dan een e-mail met jouw wachtwoord.

Bezoekers van het PSV Museum en deelnemers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren op P Oost aan de Frederiklaan. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

Let op: bij deelname aan de PSV Stadiontour op een wedstrijddag, kunnen wij je geen parkeergelegenheid bieden.

Ben je verbonden aan PSV middels een lidmaatschap van FC PSV, PSV Phoxy Club of de Supportersvereniging PSV? Dan krijg je op vertoon van je pas 10% korting op de eerder genoemde tarieven. Zorg ervoor dat je inlogt met het klantnummer van je lidmaatschap, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Je gaat akkoord met de voorwaarden die van toepassing zijn op de PSV Stadiontour. Wij attenderen je erop dat wijzigingen in het aantal personen minimaal twee werkdagen van tevoren dienen te worden doorgegeven. Annuleren van de tour dient schriftelijk te gebeuren en is mogelijk tot twee werkdagen voorafgaand aan de tour. Bij een annulering binnen twee werkdagen voor de geplande tour, brengen we 50% van de prijs in rekening. De kans bestaat dat er bepaalde ruimten niet te bezichtigen zijn i.v.m. evenementen.

Voor meer informatie bel je PSV Tours. Het telefoonnummer is 040 2 505 505, optie 5. Eventueel kun je ook een e-mail met je vragen sturen naar tours@psv.nl.

Je kunt online betalen via iDeal of Creditcard. Groepen dienen voorafgaand aan de PSV Stadiontour de betaling contant of per pin te voldoen.

Indien je online reserveert krijg je de tickets online toegestuurd. Indien je verzoek voor een PSV Stadiontour voor een groep gehonoreerd kan worden, ontvang je zo spoedig mogelijk per mail een bevestiging.

Klik hier om een reservering te maken voor een PSV Stadiontour. Indien je wilt reserveren voor een PSV Stadiontour voor een groep stuur vul dan het online formulier in. Na het versturen nemen wij je verzoek in behandeling en ontvang je binnen enkele werkdagen een bericht.

Voor een PSV Stadiontour vanaf vijftien personen is het raadzaam om minimaal één à twee weken vooraf te reserveren. Indien je aan wilt sluiten bij een PSV Stadiontour kijk dan in het reserveringssysteem voor welke data er al gereserveerd kan worden.

De PSV Stadiontour is mogelijk van maandag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid. Klik hier voor de actuele dagen en tijden van de PSV Stadiontour.

Een PSV Stadiontour inclusief bezoek aan het museum en een souvenir kost voor volwassenen € 14,00 per persoon en voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar € 12,00 per persoon. Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis. Groepen van meer dan 10 personen betalen ook € 14,00 per persoon.

Ja, je dient altijd een reservering te maken.

Een PSV Stadiontour duurt ongeveer een uur. Aansluitend krijg je onbeperkt de tijd om in het PSV Museum te kijken.

Tijdens een PSV Stadiontour word je volledig geïnformeerd over alle ins en outs van het Philips Stadion. Je bekijkt diverse unieke plekken met eigen ogen en komt op plaatsen waar je normaal gesproken niet zo snel komt, zoals het Perscentrum en de Sponsoretage. Een van de hoogtepunten is uiteraard het bezoek aan de grasmat, de spelerstunnel en de kleedkamers. Aansluitend breng je op eigen gelegenheid een bezoek aan het PSV Museum.

Ja, dit is mogelijk. Reserveer hier je ticket.

Load More

Privacy

  1. PSV verwerkt persoonsgegevens van de consument voor verschillende doeleinden, zoals:
    * Het uitvoeren van de overeenkomst die met PSV is gesloten;
    * Het versturen van clubnieuws of andere informatie; en
    * Het verzorgen van marketing voor PSV of zijn partners.
  2. Voor uitgebreidere informatie over hoe PSV omgaat met de persoonsgegevens van de consument verwijst PSV naar haar privacyverklaring die na te lezen is op www.psv.nl/privacy.
  3. Een ieder die zich in of buiten Nederland bevindt bij, of deelneemt aan, een PSV Evenement (dat wil zeggen; een gebeurtenis die plaatsvindt in het Philips Stadion, of op een (voetbal)terrein waaronder in ieder geval begrepen een voetbalwedstrijd, althans een gebeurtenis onder auspiciën van PSV N.V. zoals doch niet enkel het bezoek aan het PSV museum, de deelname aan activiteiten van de Soccer School, de deelname aan activiteiten van de PSV Kidsclub zoals een bezoek aan een externe locatie): a. erkent dat het PSV Evenement een voor publiek, openbaar en commercieel evenement is; b. stemt in met opname en/of gebruik van zijn/haar naam, stem, portret en/of afbeelding door middel van al dan niet live uitgezonden of opgenomen audio en video display, uitzending of andere vorm van distributie, zoals foto’s of andere huidige of toekomstige media technologieën; c. geeft onvoorwaardelijk toestemming tot het gebruik van opname/afbeeldingen, zoals beschreven onder b., om niet, voor onbepaalde tijd en wereldwijd; d. stelt noch PSV noch partijen die met toestemming van PSV gebruik maken van het beeld- en/of geluidsmateriaal voor al dan niet commerciële doeleinden, aansprakelijk voor het gebruik van dit beeld- en/of geluidsmateriaal; e. doet afstand van zijn/haar portretrecht, voor zover het gaat om beelden gemaakt bij het PSV Evenement en/of andere aan PSV en/of aan haar partners, sponsors of suppliers gelieerde (externe) locaties, waaronder doch niet enkel de PSV Campus de Herdgang,  waarbij hij / zij, althans degene waar hij/zij haar voogdij over uitoefent, herkenbaar in beeld komt.