Helaas is het niet mogelijk om in het Philips Stadion een kindermenu te nuttigen. De dichtstbijzijnde eetgelegenheid is in het centrum van Eindhoven. Op tien minuten loopafstand.

Leden van de Phoxy Club en FC PSV krijgen korting op tours, een bezoekje aan het PSV Museum en op feestjes. Log in met het klantnummer van het lid en de korting wordt automatisch verrekend. Heb je nog nooit eerder besteld en daardoor geen wachtwoord? Vul dan je klantnummer in en klik op ‘wachtwoord opvragen’, je ontvangt dan een e-mail met jouw wachtwoord.

Heb je op psv.nl/feestje niet alle gewenste informatie gevonden? Bel dan met PSV het telefoonnummer is +31(0)40 2505 505 (optie 4). Eventueel kun je ook een e-mail met je vraag sturen naar feestje@psv.nl.

Ja, het is mogelijk om Phoxy in te huren op je eigen kinderfeestje, dit kan vanaf € 175,- per 25 minuten. Voor meer informatie bel je de PSV FANdesk, het telefoonnummer is 040 2 505 505 (optie 4). Eventueel kun je ook een e-mail met jouw vragen sturen naar phoxy@psv.nl.

Je betaald direct bij je online bestelling,  je kan betalen per iDeal of Creditcard.

Indien uw verzoek voor het vieren van een kinderfeestje gehonoreerd kan worden, ontvangt u zo snel mogelijk na online betaling een bevestiging per mail.

Indien je geïnteresseerd bent in het vieren van een van de kinderfeestjes kun je het online bestellen door de gewenste dag en tijd te selecteren in de kalender. Je komt dan in het aanmeldformulier en kunt je reservering voltooien.

Vanwege de drukte is het raadzaam om zo vroeg mogelijk te reserveren. Kijk in de kalender voor de beschikbare dagen en tijden.

Een kinderfeestje kan vanaf tien personen worden gereserveerd en kost € 15,- per persoon. Als de jarige lid is van de Phoxy Club of FC PSV, krijgt iedereen € 1,50 korting. Let erop dat je met het klantnummer van het lid inlogt, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Het vieren van een kinderfeestje kan op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Op dagen dat grote evenementen in het Philips Stadion plaatsvinden, is het vieren van een kinderfeestje helaas niet mogelijk. In onze kalender zie je welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn.

Het vieren van een PSV Feestje duurt ongeveer tweeënhalf uur.

Voor kinderen tot en met 6 jaar oud is er het Phoxy Feestje, vanaf 7 jaar is er het PSV Feestje en voor de leeftijd 10 jaar en ouder kan je gamen in het Philips Stadion tijdens het PSV esports Feestje. Elk feestje start met wat drinken en een echte PSV-muffin voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk is er tijd om cadeautjes uit te pakken.

  • Phoxy Feestje & PSV Feestje
    PSV heeft een leuke verrassing voor de jarige job die niet zomaar prijs wordt gegeven. Bij het Phoxy Feestje ga je als echte mini-Phoxy samen met je vriendjes en vriendinnetjes speuren in het Philips Stadion. Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dichtbij het gras, dat je het kunt ruiken. Na een zakje chips en een drankje mag je zelf een balletje trappen in het Phoxy Stadion. Natuurlijk doet Phoxy ook even mee en kunnen jullie samen op de foto. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

 

  • PSV esports Feestje
    De nieuwste editie Fifa spelen met je vrienden in de PSV esports Room in het Philips Stadion. Een van de mooiste ruimtes van ons stadion met uitzicht op het heilige gras van PSV. Ben jij net zo goed als de PSV esporters? Neem plaats op de stoel van Ali Riza Aygün of Stefano Pinna en test jouw skills. De finale speel je op de mainstage met support van al je vrienden. Na tweeënhafl uur gamen zit jouw feestje erop.

Load More